Generation Z är generationen som kommer sätta tonen för hur morgondagens samhälle formas. Att förstå Generation Z på djupet är viktigt av flera skäl. Det främsta är att de per definition är framtiden. Generation Z är morgondagens stjärnor.

Det unga gör idag, kommer samhället göra imorgon- är den devis jag arbetar med varje dag. Vi spanar på framtiden med olika medel men den bästa trendspaningen är de unga i Generation Z, de vi möter varje dag. Kolla av vad de tänker, känner och vill säga så har vi en god bild av vad vi behöver oroa oss för och för den delen också vad som vi kan chilla med och vad faktiskt på riktigt är viktigt.

I Folkhälsomyndighetens senaste undersökning om skolbarns
hälsovanor rapporterade 11-åriga flickor och pojkar de högsta nivåerna av psykosomatiskabesvär sedan undersökningarna började för 35 år sedan.
Fler än 50 000 barn och unga har årligen tankar på att ta sina liv.

Att samarbeta med en ICF coach skapar medvetenhet om din potential, förbättrar din förmågaatt kommunicera, optimerar din prestation och ökar ditt självförtroende och din självkänsla.

Det går att bli frisk från en ätstörning – genom att äta regelbundet och tillräckligt ätande samt att använda hjärnans kapacitet för hållbara resultat.

Igårdagen annonsbilaga Livsstil som medföljer Aftonbladet skrev jag en text om detta:

https://issuu.com/human-performance/docs/livsstil_2021_-_aftonbladet_-_issue_version 

Blir du nyfiken på hur du ska möta generaton Z så hör av dig!

Lämna ett svar