Karolina Palmberg

Yoga och meditation

Ett lifehack, yoga och mindfulness.

Poängen med att göra yoga och mindfulness övningar är att minska glappet mellan det som är du och det du söker i form av stillhet, fred och välbefinnande. 

Dis-ease, sjukdom eller att det inte känns riktigt bra, skav, obehag och att du känner dig obekväm, Ett tillstånd som finns om du kan hitta stillheten, lugnet, freden, eller välbefinnandet. Det allra enklaste är tänka balans, harmoni, alignment, att det kommer efter ansträngning, efter en inandning, på en utnadning eller efter att du utfört en aktivitet. Ett lifehack är något som underlättar ditt liv. 

Yoga och midfulness är ett lifehack, i vilken form du väljer är upp till dig, men jag rekommnderar alltid att hitta din form av återhämtning efter ansträngning. 

Du väljer själv, men fortsätt att läs så kommer det några riktigt värdefulla tips.

6 olika beroenden

 • Droger
 • Alkohol
 • Mat
 • Människor och relationer
 • Pengar 
 • Teknologi
Vad de alla har gemensamt är att det kortsiktigt känns bra att utföra beroendet, men på lång sikt tar det mer energi än vad du får. 
Du tror att du behöver något av ovanstående för att må bra medans du redan har allt du behöver i kroppens eget apotek. 

Aggrivation= att förvärra

Det finns flera beteenden som förvärrar din situation: 

 • negativt tänkande, blockeringar och hindrande antaganden
 • självtvivel; det klarar jag aldrig tankar
 • procastinering: skjuta upp
 • rescentment: bitterhet; att känna samma känsla igen och igen och igen. 

Bli fri från beroende med kroppens eget apotek

Kärlek- säkerhet- styka och hälsa = ett liv fritt från beroende. 

Att skapa en trygg inre och yttre miljö är A och O. 

Vad du äter skapar dina tnakar och dina känslor och dina beteende. Välj med omsorg, allting hänger ihop. 

Vi kan inte välja våra gener men vi kan utnyttja dem att jobba i önskad ritning, ta hand om våra svagheter och det som vi inte är så bra på , utveckla hjälpsamma strategier och programmera oss till lycka och välbefinnande. 

Kroppens eget apotek: är att stärka de stationer som tillverkar våra måbra hormaoner: hypofysen, sköldkörtel, bukspottkörtel, tallkottkörteln, testiklar och äggstocker, dvs, de funktioner som producerar våra hormoner. 

Binjurarna producerar melatonin som styr vakenhet och sömn. sköldkörteln, vår ämnesomsättning ochså vidare. 

Kroppens eget apotek är tillgängligt och alltid öppet och du har fri tillgång till allt du behöver, du behöver bara öppna dörren och börja välja! 

3 olika typer av andetag som är hjälpsamma

 • Det Långa djupa andetaget in och ut genom näsan. 
 • det 3 delade andetaget, där du fyller upp nedersta delan av lugorna först, mitten delen och tillsist den översta delen. När du inte kan fylla mer, så andas du ut i omvänd ordning. 
 • Breath  of fire- eldandning: korta snabba andetaget som pumpar magen och pressar ut luften i korta sniffar och tar emot luften på en inandning. 

Du kan göra dessa 3 i nämd ordning och isåfall avslutar du eldandningen med några långa djua andetag. 

DU har nu öppnat ditt apotek och kan njuta av det som finns på hyllorna utan att lämna ditt hem, eller där du är just nu, där du känner dig rastlös och att du behöver fylla ditt liv med någon av de 6 olika beroenderna som jag skrev om ovan.

Ett lifehack, yoga och mindfulness.

Det är ett lifehack med yoga och mindfulness.

Du kan nå dit du vill genom att andas och fokusera på det du vill ha istället för det du inte vill ha. 

Ett lifehack, yoga och mindfulness. det går inte att säga eller skriva eller delge nog många gånger, du behöver själv uppleva hur du öppar ditt eget apotek och stärker dina egna resurser och skapar dina egna vanor. 

att hitta en strategi som fungerar är LIVSVIKTIGT, idag är en utmärkt dag att testa, och om du testar 3 nya sätt att andas på resten av veckan så har du snart en ny strategi och vana när hösten kickar in. 

Lycka till!!!

Mer från kunskapsbanken

Hur vet du att det du säger kan fungera för mig? Livet kom att bestå av en serie av strategier för att …

Kundaliniyoga för kroppsacceptans och självkärlek Enligt yogisk filosofi består vår kropp och allt annat i universum av en och samma livsenergi, på …

Det här är pro-ana – experten förklarar Den så kallade Pro-ana-kulturen är tillbaka – en subkultur som uppmanar folk att se på …

Interjuv Män med ätstörning Det har fattats ett perspektiv för mig , jag har inte tidigare hittat en man som jag kunde …

Du är inte ensam.
Kontakta mig så hjälper jag dig.

Du når mig enklast på telefon, antingen smsa eller ring. Om jag inte svarar så ringer jag upp snarast.

Föreläsning och workshops

Föreläsning & Workshops

Mina föreläsningar kännetecknas av min förmåga att fånga publiken i medveten närvaro och göra det svåra och komplicerade enkelt. På ett enkelt sätt förklara forskning och litteratur så du kan omsätta den i praktiken. Målet är att du som medverkar tar med dig tankar som du kan använda för kraftfulla resultat.

Rådgivning

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium. Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur
personlig rådgivning.

Coaching

En professionell coachrelation finns när coaching omfattas av en affärsmässig överenskommelse som tydliggör båda parternas ansvar. En professionell coach förbinder sig att tillämpa ICF:s kärnkompetenser och  ICF:s etiska riktlinjer. Coaching är samspel mellan coach och klient i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar att maximera sin personliga och professionella potential. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *