Karolina Palmberg

Klas Hallberg, Hela Sverige hånglar.

S.N.H.K -sitt ner och håll käften. En text om att meditera utan att investera i dyra kurser.

S.N.H.K -sitt ner och håll käften. En text om att meditera utan att investera i dyra kurser. 

Klas Hallberg är en av mina inspiratörer när det gäller att ”Leva innan man dör” Att hitta det enkla och hållbara och att inte luras av våra egna tankar och föreställningar om hur saker och ting är utan att på riktigt tänka själv och göra det du vill göra, att leva livet innan du dör är en fantastisk bok och Hångla mer är bara en del i hur jag både tänker, känner eller pratar, jag vill leva innan jag dör. 

Hångla så tandställningarna fastnar i varnadra och vara närvarande i nuet utan att det behöver var aså komlicerat. 

S.N.H.K -sitt ner och håll käften.

En text om att meditera utan att investera i dyra kurser, du behöver inte massor av tillbehör för att möta dig själv och dina tankar. Sätt dig ner och håll käften skriver Klas i sin bok och de tär precis det allting  handlar om. Att sitta eller ligga eller vara stilla i 20 minuter VARJE DAG! utan distraktioner, skärmar, musik, radioprat, poddar eller andra människor. Att klara detta är helt otroligt fantastiskt bra och kräver övning och övning, varje dag faktiskt i 20 minuter. 

Tankarna kommer och går och de kommer och går och ingenting du behöver göra något åt. De kommer att komma och de kommer att gå och de kommer igen och igen och igen. Ju bättre du är på att Sitta ner och hålla käften ju färre tankar kommer du att tänka. JO det är sant. 

Notera dina tankar och låt dem flöda, stoppa ingenting, värdera inte utan TACKA och låt dem gå vidare, viktiga insikter och tankar kommer igen vid ett annat tillfälle. Till slut tar tanakrna slut och du börjar att lyssna på en annan nivå. 

Det är LIVSVIKTIGT att inte göra någonting i 20 minuter varje dag och jag rekommenderar det. 

Yoga och mantra/ mudra meditationer i all ära men 20 minuter / dag. S.N.H.K = Sant. 

Du behhöver inte köpa någonting…ingen yoga matta, inget altare eller rökelser, ingenting. 

Prova: S.N.H.K 

Går du på autopilot?

har du fullt schema och inte ens 20  inuter att sitta ner och hålla käften? Då har du ett problem.

Jag säger detta för att jag bryr mig om dig och jag vet att 20 minuter / dag är tid som finns i allas liv, så viktiga är vi inte så vi inte kan prioritera 20 minuter att sitta ner och hålla käften. 

Så andas in och ta emot och andas ut och släpp taget. 

Klas Hallberg och vikten av att leva innan man dör.

Livet ska upplevvas och inte genomföras skriver Klas och jag håller med. Hur länge ska vi vänta på rätt läge? När är det rätt läge att Sitta ner och hålla käften i 20 minuter? Idag, imorgon, nästa vecka eller till semstern? Jag träffar dagligen människor som väntar på rätt läge och oftas blir provocerade av att jag säger att du kan börja NU, eller NU eller varför inte NU? 
Jag kan inte vänta på att det ska bli nästa torsdag eller nästa vecka eller semstern för att leva mitt liv. 

Tänk om jag inte lever nästa torsdag eller till semstern- en skrämmande tanke. Jag vill leva nu!!! medans jag lever, sedan är det lixom försent. 

Det ögonblicket som vi bestämmer oss för att göra det lilla extra det som vi längtar efter och det som kommer göra skillnaden i livet, det infinner sig först i dina tankar och sedan behöver du göra det. 

Jag fattar att det är svårt att göra annorlunda men du kan göra precis som du vill och ne hemlighet är att 1. oftast är det ingen som noterar eller ens bryr sig. 2. det är det som gör skillnaden i ditt mindset och hur du väljer att leva ditt liv. 

Att leva innan vi dör är det bästa jag hört på länge och jag hör en heldel varje dag. 

 

Tänk om det är sant att jag är inblandad i mitt eget liv?

Tänk om det är sant att jag kan välja att bry mig om mig själv och andra eller så kan jag skita i det? 
Mekanismen om att slippa undan verkar fungera på ett sött så att jag slipper att göra utmannande svåra, tråkiga saker. Saker som jag VET skulle ändra mitt liv, kanske inte direkt men lite i taget. Tänk om det är så att det också fungerar som ett skydd? Att jag får för mig osanna hindrande antaganden för att slippa utsätta mig för eller riskera att bli avvisad etc. 

Så kom igen nu och lev innan du dör.

Jag har nu tipsat om det som gjort mest skillnad i mitt eget liv sedan 2005 och framåt, att jag är inblandad i mitt liv, jag väljer att leva det innan jag dör och jag hjälper gärna till så andra också kan det. 

Jag veeeeet att jag pratar mycket om olika metoder, utbildningar och förkortningar, ACT, NLP, YOGA, YAS, MAT och så vidare men jag det livet egentligen handlar om är att Sitt ner och håll käften så kanske du kan höra det som hjärtat visar om!!! 

Mer från kunskapsbanken

Sluta kämpa. Det går till en gräns och du vet att du behöver göra annorlunda och vid ett tillfälle gör du på …

Influencers slår tillbaka efter kritiken om smalhets En Tiktok-video riktar kritik mot influencers som går ner i vikt – och gör content …

Extrem hunger, en del i tillfrisknandet. Extrem Hunger: En Djupdykning i Kroppens Nödrop. Att känna hunger är en naturlig del av livet, …

Hur vet du att det du säger kan fungera för mig? Livet kom att bestå av en serie av strategier för att …

Du är inte ensam.
Kontakta mig så hjälper jag dig.

Du når mig enklast på telefon, antingen smsa eller ring. Om jag inte svarar så ringer jag upp snarast.

Föreläsning och workshops

Föreläsning & Workshops

Mina föreläsningar kännetecknas av min förmåga att fånga publiken i medveten närvaro och göra det svåra och komplicerade enkelt. På ett enkelt sätt förklara forskning och litteratur så du kan omsätta den i praktiken. Målet är att du som medverkar tar med dig tankar som du kan använda för kraftfulla resultat.

Rådgivning

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium. Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur
personlig rådgivning.

Coaching

En professionell coachrelation finns när coaching omfattas av en affärsmässig överenskommelse som tydliggör båda parternas ansvar. En professionell coach förbinder sig att tillämpa ICF:s kärnkompetenser och  ICF:s etiska riktlinjer. Coaching är samspel mellan coach och klient i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar att maximera sin personliga och professionella potential. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *