” Jag trodde att sockret var mitt problem när jag började med mina coachsamtal 1 gång i veckan…Oj! Vad jag hade fel…Det nystades ordentligt i hur jag lever mitt liv, och jag insåg rätt tidigt att det handlade om något helt annat… Jag trodde att jag skulle få handfasta tips på vad jag kan äta när sockersuget slår till o.s.v… I stället har vi pratat om hur mitt liv och min vardag ser ut och rotat runt i kropp och själ. I dag 7 veckor senare är allt så oerhört klart för mig. Jag vet exakt vad som triggar! Jag försöker nu att aktivt bryta mönster och få till nya ”kopplingar” i hjärnan, och har redan börjat märka förändringar. Har så klart även handfasta tips…Finns både yogapass och meditationer som kraftfulla verktyg. Jag har några veckor kvar av coachsamtal med bästaKarolina Palmberg.

Så glad och tacksam över dig hjälp

 


”Du är en förebild och jag vill vara som du…hahah..nja kanske som du säger..leva mitt liv utifrån mina passioner och drömmar och hitta det jag brinner för varje dag. Att ha en egen coach är guld värt inte en vän eller kompis de håller oftast bara med..en coach är en person som undrar finns det verkligen inte ytterligare ett perspektiv eller flera? Tack för att du är du och hjälper oss som behöver coaching och yoga i kombination, ett sätt att se livet på ett annat sätt.”
– GG


”Att jobba med dig är att som att öppna ett fönster och få in ny frisk luft, det blir enklare att andas och du möjliggör det jag inte trodde var möjligt, supertack för samarbete, ses igen, nästa gång.”
– AF


”Efter att jag väl bestämde mig för att genomföra programmet, har jag inte ångrat mig en sekund. Med Karolinas underbara pepp fick hon mig att känna mig superbra. Hon lyckades öppna mina ögon och fick mig att se alla mina framgångar, stora som små. Aldrig trodde jag att jag efter 10 veckor skulle tycka att godis smakade illa!”
– Sofia


”Karolinas erfarenhet guidar mig på ett säkert sätt från det omöjliga till det möjliga. Ett liv i sockerrus till ett sockerfritt liv. Det stannar inte vid 10 veckor men det är en bra början på en livsstilsresa”
– Fd. Sockerberoende numera sockerfri.


”Du har kunskaper och erfarenheter av att arbeta med och för personer med olika bakgrund och problem bild. Du vet hur man kan ändra och förändra ett liv till det bättre. Du är en sann superhjälte för du har räddat personer från att mista sitt liv både fysiskt och psykiskt”. Med ett motto ” jag vill, jag kan, jag ska” kommer man långt. – Vill man så vågar man!
– Fd patient


”You are influential, supportive, and WONDERFUL!!!!! You were key in my support system, recovering from a life threatening 12 year ED. Tack min vän. Jag uppskattar dig”.
– Jen


”Karolina har förmåga att se saker ur flera perspektiv, hon är i nuet har förmåga att lyssna in, även det som inte sägs kan återkoppla utan värderingar o lockar fram känslor/tankar på ett nytt sätt är genuin, är i sin kropp och känns hel”
– Annika Jacobsson fd kollega och organisationskonsult.


”Karolina brinner för att göra en skillnad och ser det enkla i det komplexa. Hon är en närvarande lyssnare som gör att man känner sig hörd och sedd. Hon förstår människors behov, talar så att de förstår och hjälper dem att upptäcka det magiska i deras liv. Med sitt praktiska sinne vet hon vad där ska till för att hjälpa människor att skapa förändring i sina liv, hon gör det enkelt och stöttar längs vägen samtidigt som hon ställer krav till eget ansvar Hon har en enorm vilja som smittar till andra. Där är inget som är för svårt eller för stort, det gäller bara att pröva, och om man inte kan första gången – bli vid med att träna och träna.. Många års arbete med personer med ätstörningar har hjälpt Karolina att träna sin känsla för att sortera och prioritera det viktiga i en persons utveckling”
– BP coachklient


– alla tusentals samtal kring ätbeteende och ditt kreativa tänk men gedigna kunnande
– att du ritar nya vägar utanför boxen men specifika utifrån personen
– att du utgår från passion blandat med seriositet, glädje och kreativitet -TACK!


”Du är ju liksom alltid en klippa! Du kan inte nå dina mål utan en coach och ett support team Karolina är både och!”
– AL


”Tack för fint ordnat AfterWork Karolina, intressant och spännande och himla roligt att träffa dig”


”Karolina har en förmåga att se utanför det förväntade och är otroligt lösningsfokuserad i sin dialog. Karolina får också varje samtalspartner att känna sig unik och att allt är möjligt. Hon guidar med engagemang tills målen är uppnådda.”
– Kollega