20 års erfarenhet av att arbeta med
människor med ätstörningar

Sagt om Karolina

Samtalen har med dig på ett sätt varit frustrerande men frustrerande på ett bra sätt. Ett sätt som får en att ifrågasätta sig själv och vad som är viktigt här i livet. Samtalen kunde ibland vara ganska okomplicerade, man kunde prata om livet i sin helhet. Det kan låta oväsentligt men oftast är det mycket runt omkring en som orsakar den osäkerhet man har kring sig själv och sin kropp. Att veta att jag är älskad oavsett gjorde mig mer självsäker. För att inte tala om hur mycket mer man får ut av livet när man vågar vara social och bara testa på saker istället för att låta en ätstörning styra ens val. Detta har varit avgörande för mitt tillfrisknande. Med små knep och råd har jag tagit mig längre än någonsin. Du Karolina har gett mig tillbaka livet!❣️

Du är en förebild och jag vill vara som du, iallafall som du säger: Jag vill leva mitt liv utifrån mina passioner och drömmar och hitta det jag brinner för varje dag, ha en normal vikt och ett normalt ätbeteende. Att ha dig som en egen coach min egna PT- personliga tränare är guld värt inte en vän eller kompis de håller oftast bara med. Du coachar och ställer kraftfulla frågor och är en person som undrar finns det verkligen inte ytterligare ett perspektiv eller flera

Selektiv ätstörning - Jag följer det fina arbetet du gör och vill bara dela med mig om att även här har det gjorts stora framsteg under sommaren! Sonen överraskade oss alla på semestern på Mallorca då han oväntat beställde in pasta pomodoro. Det är nu en stående rätt som han gärna önskar sig. Från att tidigare ätit endast kött till middag så plötsligt en dag sa han att ikväll vill jag gärna ha kött med potatis och brunsås. Så nu äter han även (en liten) potatis då och då. Och tänk dig lyckan i morse när jag vaknar (han har fortfarande sommarlov och är uppe senare än oss) och har fått ett sms med ett recept på Korvstroganoff med ris och han skriver att det här vill jag gärna ha till lunch imorgon.

Är mer motiverad än någonsin just nu - samtidigt så jävla rädd för att allt ska spåra och jag sen kommer typ väga upp mot 80-100kg. Högst overkligt ja men känslomässigt rimligt. Och du hjälper mig hela vägen till frisk.

Vill bara att du ska veta att jag hade en tuff dag igår med mycket på mitt schema, prestationskrav, kroppsångest och allmän stress men så tänkte jag "vad skulle Karolina sagt åt mig att göra" och det hjälpte att tänka på dig i den situationen❤️🌺

Karolina!!!! Asså jag har på mig jeans idag, fattar du eller??! Det var många år sedan det skedde.. Sjukt stort. Känner mig äcklig i kroppen men har bestämt mig för att "stå ut" i den känslan idag. Superwoman 😲👊🏻!

Vill bara förresten skriva stort TACK till dig för du förklarar saker med andra ord och får mig att få helt nya insikter när det gäller ätstörningar. Och det är fasen inte lätt då jag haft behandlingar till och från i 20 år 😂. Du är verkligen one of a kind! 🌺💕

Att jobba med dig är att som att öppna ett fönster och få in ny frisk luft, det blir enklare att andas och du möjliggör det jag inte trodde var möjligt, supertack för samarbete, ses igen, nästa gång.

Du har kunskaper och erfarenheter av att arbeta med och för personer med olika bakgrund och problem bild. Du vet hur man kan ändra och förändra ett liv till det bättre. Du är en sann superhjälte för du har räddat personer från att mista sitt liv både fysiskt och psykiskt”. Med ett motto ” jag vill, jag kan, jag ska” kommer man långt. – Vill man så vågar man!
– Fd patient

You are influential, supportive, and WONDERFUL!!!!! You were key in my support system, recovering from a life threatening 12 year ED. Tack min vän. Jag uppskattar dig”.
– Jen

Tänkte på dig härom dagen, när jag skulle äta kanelbullar 😀 Att du borde finnas även som maskot! För det var som att du fanns med mig och supportade mig så fint med snälla tankar.

- Coachlient

När Karolina berättade om att vissa upplever verklig rädsla för att äta, tex kanelbullar. Som om det vore farligt. Då började jag gråta, igenkänning på det. Känner du oxå igen dig? Attmat är något du har det lite trassligt med? In och titta på den här fina generösa 22 minuters föreläsningen om hur vi kan må bättre tillsammans med oss själva kring mat. Stort tack Karolina!
- Reflektion efter Facebook Live 2020-09-04

Jag trodde att sockret var mitt problem när jag började med mina coachsamtal 1 gång i veckan…Oj! Vad jag hade fel…Det nystades ordentligt i hur jag lever mitt liv, och jag insåg rätt tidigt att det handlade om något helt annat… Jag trodde att jag skulle få handfasta tips på vad jag kan äta när sockersuget slår till o.s.v… I stället har vi pratat om hur mitt liv och min vardag ser ut och rotat runt i kropp och själ. I dag 7 veckor senare är allt så oerhört klart för mig. Jag vet exakt vad som triggar! Jag försöker nu att aktivt bryta mönster och få till nya ”kopplingar” i hjärnan, och har redan börjat märka förändringar. Har så klart även handfasta tips…Finns både yogapass och meditationer som kraftfulla verktyg. Jag har några veckor kvar av coachsamtal med bästaKarolina Palmberg. Så glad och tacksam över dig hjälp

”Du är en förebild och jag vill vara som du…hahah..nja kanske som du säger..leva mitt liv utifrån mina passioner och drömmar och hitta det jag brinner för varje dag. Att ha en egen coach är guld värt inte en vän eller kompis de håller oftast bara med..en coach är en person som undrar finns det verkligen inte ytterligare ett perspektiv eller flera? Tack för att du är du och hjälper oss som behöver coaching och yoga i kombination, ett sätt att se livet på ett annat sätt.”
– GG

Att jobba med dig är att som att öppna ett fönster och få in ny frisk luft, det blir enklare att andas och du möjliggör det jag inte trodde var möjligt, supertack för samarbete, ses igen, nästa gång.”
– AF

”Efter att jag väl bestämde mig för att genomföra programmet, har jag inte ångrat mig en sekund. Med Karolinas underbara pepp fick hon mig att känna mig superbra. Hon lyckades öppna mina ögon och fick mig att se alla mina framgångar, stora som små. Aldrig trodde jag att jag efter 10 veckor skulle tycka att godis smakade illa!”
– Sofia

”Karolinas erfarenhet guidar mig på ett säkert sätt från det omöjliga till det möjliga. Ett liv i sockerrus till ett sockerfritt liv. Det stannar inte vid 10 veckor men det är en bra början på en livsstilsresa”
– Fd. Sockerberoende numera sockerfri.

Karolina har förmåga att se saker ur flera perspektiv, hon är i nuet har förmåga att lyssna in, även det som inte sägs kan återkoppla utan värderingar o lockar fram känslor/tankar på ett nytt sätt är genuin, är i sin kropp och känns hel”
– Annika Jacobsson fd kollega och organisationskonsult.

Karolina brinner för att göra en skillnad och ser det enkla i det komplexa. Hon är en närvarande lyssnare som gör att man känner sig hörd och sedd. Hon förstår människors behov, talar så att de förstår och hjälper dem att upptäcka det magiska i deras liv. Med sitt praktiska sinne vet hon vad där ska till för att hjälpa människor att skapa förändring i sina liv, hon gör det enkelt och stöttar längs vägen samtidigt som hon ställer krav till eget ansvar Hon har en enorm vilja som smittar till andra. Där är inget som är för svårt eller för stort, det gäller bara att pröva, och om man inte kan första gången – bli vid med att träna och träna.. Många års arbete med personer med ätstörningar har hjälpt Karolina att träna sin känsla för att sortera och prioritera det viktiga i en persons utveckling”
– BP coachklient

– För alla tusentals samtal kring ätbeteende och ditt kreativa tänk men gedigna kunnande – För att du ritar nya vägar utanför boxen men specifika utifrån personen – För att du utgår från passion blandat med seriositet, glädje och kreativitet
-TACK!

Du är ju liksom alltid en klippa! Du kan inte nå dina mål utan en coach och ett support team Karolina är både och!”
– AL

Tack för fint ordnat AfterWork Karolina, intressant och spännande och himla roligt att träffa dig

Karolina har en förmåga att se utanför det förväntade och är otroligt lösningsfokuserad i sin dialog. Karolina får också varje samtalspartner att känna sig unik och att allt är möjligt. Hon guidar med engagemang tills målen är uppnådda.
– Kollega

Karolina är kunnig, tydlig, varm och inkännande och kan både utmana och stötta samtidigt. Hon har varit en viktig person i det komplexa arbetet med ätstörningen och att få vår dotter att själv vilja må bättre. Karolina är en stabil kraft som vi alla känt trygghet i att träffa och kunna luta oss mot, även när det har varit väldigt jobbigt. Är tacksamma över att vi fick tid hos just henne.
Anonymt från oss.
Allt gott

Du är inte ensam.
Kontakta mig så hjälper jag dig.

Du når mig enklast på telefon, antingen smsa eller ring. Om jag inte svarar så ringer jag upp snarast.

Föreläsning och workshops

Föreläsning & Workshops

Mina föreläsningar kännetecknas av min förmåga att fånga publiken i medveten närvaro och göra det svåra och komplicerade enkelt. På ett enkelt sätt förklara forskning och litteratur så du kan omsätta den i praktiken. Målet är att du som medverkar tar med dig tankar som du kan använda för kraftfulla resultat.

Rådgivning

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium. Totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur
personlig rådgivning.

Coaching

En professionell coachrelation finns när coaching omfattas av en affärsmässig överenskommelse som tydliggör båda parternas ansvar. En professionell coach förbinder sig att tillämpa ICF:s kärnkompetenser och  ICF:s etiska riktlinjer. Coaching är samspel mellan coach och klient i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar att maximera sin personliga och professionella potential.