YogaVayu på Farsta Gård

Yoga Vayu och Yoga på Farsta Gård

I många år har jag haft mina klasser tillsammans med Lisa Hammar och Yoga Vayu i Farsta. Sedan årsskiftet 2020/2021 har vi våra klasser på Farsta Gård.

För tillfället är det onsdagar 18:15-1915 som jag har en Kundaliniyogaklass där. För schema se:  https://mymindfulness.coach/mindfulness/yogavayu/

Varje klass består av riktining, rörelser och relationer med sig själv och andra och vi mediterar och andas och och som avslutning spelar jag på Gong.

Gongen skapar balans i ditt energisysterm, ger en djup avslappning. Ditt sinne frigörs från negativa tankar och du slutar att älta. Med 70 000 ljudvibrationer, ett ljud för för varje nervchakra. Du får kontakt med ditt rena medvetande och med det som verkligen är du. Gong spelar jag på den långa vilan eller vid andra tillfällen.

Yoga med Karolina

Vår tidsanda är snabba och intensiva förändringar där mental och fysisk balans blir allt viktigare. Yoga erbjuder kraftfulla och enkla rörelser, andningstekniker, mantra, lång vila och meditation. Du ökar ditt medvetande och din fysiska hälsa, genom att arbetar systematiskt får vi förutsägbara resultat. Det är livsviktigt att du andas. Genom att öva på korrekt andning utvecklas med tiden din uthållighet, din intelligens och intuition. Att öva på att fokusera ger lugna tankar, ett stilla sinne och en möjlighet att ta sig an livets olika utmaningar och våga ställa de svåra frågorna. Den långa vilan ca 11 minuter är en central del av yogapasset. Genom att vila efter rörelse, ges kroppen en möjlighet att ta emot nyttan av rörelsen och effekterna maximeras. Efter vilan görs en meditation.
Jag använder mig i grunden av Kundaliniyogan och dess olika tekniker, där återhämtning och andning är centrala delar av yoga passet.
Alla kan yoga med mig, vi anpassar övningarna till om du behöver sitta på stol, ta det extra lugnt, har fysiska begränsningar eller andra bekymmer som vi behöver ta hänsyn till och anpassa oss efter.

Sagt om yoga av Karolinas elever

• Yoga gör dig vacker på insidan!
• Yoga är bra för mig
• Jag får frid inifrån och ut det liknar inget annat
• Jag blir grundad stabil och harmonisk
• Yoga är: kombination träning och avslappning

Varmt välkommen om du vill yoga med oss!!

Karolina. Lisa och Åsa