Barnslig, lekfull, livfull- full av liv.
I 11 år har jag nu yogat dagligen eller nästan dagligen! Kundaliniyogan är fantastisk. Året började med en utbildning YOGAPÅSTOL för dig som är +55,här tänker jag att jag kan använda kunskaperna till modifiera yogan så att den funkar för alla #yogaföralla.

Februari följdes av några dagar med COLD DEPRESSION, ett yogiskt verktyg för att hantera vår nya tid, att inte vara avstängda utan aktivt ta del av det som är livet. läs mer här: mindful living- motsats till cold depression
Oktober: Nancy Klein Time to Think. en metod som jag lärde mig och som jag också använt delar av tidigare men inte vetat att det fanns en metod, böcker och andra människor som också tycker att Tänkarstunder är självklara att låta andra människor tänka själva och inte avbryta för att du har något viktigare?! att tillägga.
Några underbara dagar tillsamman med My Schuldt och hennes team i Stockholms skärgård. Rekommenderas varmt!

November: Barnyoga har jag gjort med mina egna och andras barn… solhälsningar, yoga sagor, yogasagokalender på Yogobe365, huvudstående och andningsövningar innan sovdags. Jag älskar historier och att dessutom få sätta ljud och rörelse till är väldigt roligt. Förra helgen gick jag 3 dagars Barnyoga utbildning på YOGA TRÄDET och Helen Larsson, jag blev påmind om det jag redan visste och fick mycket ny kunskap och framför allt inspiration att våga testa att yoga mera med barn, tonåringar och vuxna!

Nu i december blir det Yogiska adventskalendrar för stora och små: Pokemon kalender med yogisk inspiration för barnen och en YOGAJULKALENDER för mig med olika yoga övningar varje dag i 24 dagar finns på Facebook.

Avslutningsvis så är det i nuet vi kan möta varandra: ONG NA MO GURU DEV NA MO!
Ser fram emot att mötas på en matta nära dig!
// Karolina

Written by: Karolina Palmberg

Leave A Reply:

No comments yet.