Idag hade jag världspremiär som barnyogalärare med 8 underbara barn!!!
YEEEEEEEEEAHHHHHHHHHH…vi gick på Djungeläventyr, andades som olika djur, smög omkring det tystaste vi kunde, sjöng det högsta vi kunde och viskade och avslutade med att leka med ballonger som var så magiska att de inte fick nudda golvet! Jag älskar att yoga…och yoga med 8 stycken 5 åringar är bland det roligaste jag gjort, fast jag var nervös innan och undrade hur det skulle gå.
Vilka underbara barn, de säger så mycket klokt och kan redan allting och visar oss vuxna att det inte behöver vara så krångligt och svårt och allvarligt.Att släppa loss och leka och använda kroppen andas tillsammans och bara vara ihop i samma cirkel där ingen är utanför och alla lyssnar när någon pratar. Guld läge, såklart, gick det fint!

Jag frågade barnen innan klassen om de visste vad yoga var …nää inte riktigt… någon tjej hade en pappa som brukade yoga hemma men det var så tråkigt för han sprang bara omkring väldigt sakta:)
Så kan också yoga vara…

Tacksamhetstårarna är nära, gamla dammiga drömmar bubblar upp till ytan och tar sig en alldeles egen magisk form!
Tacksamhet att allt är precis som det ska vara och det som är viktigt på riktigt tar plats och bubblar upp likt rosa stora såpbubblor…ser redan fram emot nästa yoga pass som jag gärna delar med dig och dina underbara ungar!
Ses på en matta nära dig..snart !!!
Karolina

Written by: Karolina Palmberg

Leave A Reply:

No comments yet.