Det är lätt att vara modig om du inte är rädd- lärde jag mig av Nalle Phu hösten 2005. Vi hade utskriven kopia på en anslagstavla i korridoren på kliniken i Danderyd.

Och varför har jag valt att intervjua mina coachkollegor om trygghetszonen? Jo för att jag upplever i många av mina samtal att det är just det som begränsar oss. Att vi tror på våra tankar att vi inte kan och att vi inte ska och att det är farligt. Allting är farligt och jag ska akta mig för en massa saker hela tiden. Men jag vill inte det. Jag vill erbjuda klienter och familjer trygga platser att vara på, lyssna utan att avbryta och framför allt ge dem utrymme att se sina hindrande antagande och begränsningar och våga vara så modiga att de inte är rädda för att fatta beslut och tänka själva.

Jag liksom Annelie arbetar med coaching och yoga och det är nyfikenheten kring kominationen medveten närvaro och midfulness, affirmationer och hur rörelsen i kroppen hjälper till att förankra fattade beslut och framför allt rörelseglädje och att förmedla att alla kan både vara kvar i sin trygghetszon och sin kropp och med hjälp och stöd hitta vägar framåt och utåt om de tär de tsom är önskan.

Jag har ett tema Trygghetszonen, med inspelningar av några olika coacher som alla på olika sätt jobbar med att coacha och leda människor i deras trygghetszon. Först ut är min coachkollega och vän Annelie Lindeberg.

Annelie är PCC coach och poweryoga instruktör och har sedan 1 år tillbaka livesändningar på facebook med olika yoga klasser och coacherbjudanden.

Med Annelie pratar vi om vad trygghetszonen är och varför det kan vara så läskigt att kliva ut ur den och när är det viktigt att våga och i vilka situationer ska vi helt enkelt inte gå utanför.

Se och eller  lyssna på hela intevjun här: https://youtu.be/Ag114RXuPSQ

och vill du veta mer om Annelie hittar du henne här:

poweryoga med Annelie

http://www.coachangurvall.se

och länk till boken : Face the fear and do it anyway.

https://www.adlibris.com/se/bok/feel-the-fear-and-do-it-anyway-9780091907075?gclid=CjwKCAjw9MuCBhBUEiwAbDZ-7lVNfsQ3WRmzj0UVgozCpJbA6fBcOdBU99R9_Q1ebe6QRnKBVOr4oRoCY_kQAvD_BwE

Lämna ett svar