7 nycklar…..pippi power ett smakprov på mitt favorit ämne 1230-1255 idag på facebooklive nummer 11.Välkommen om du vågar 😘🌼🎃😉🔥💙💙🙋‍♀️💞⭐♥️♥️https://www.facebook.com/671542025/videos/10157612354657026/

Att jobba med sig själv och andra behöver inte vara svårt och trist genom att använda sig av metoden: Pippi Power skapad av författaren Gitte Jörgensen betyder att du bjuder upp till dans och att du på ett lekfullt och lustfyllt sätt skapar ditt liv utifrn hur du vill leva.

De 7 olika nycklarna för pippi power är:

  1. inre kraft – dansa i regnet, öppna och stäng de dörrarna som behöver öppnas och stängas. förändring sker på 2 olika sätt: inifrån eller att de yttre omtsändigheterna förändras. genom att stärka din inre kraft så vågar du allt du inte tidigre trodde var möjligt. och det är när vi inte anväder vår inre kraft som vi blir utmattade och utbrända och trötta.
  2. Skapande: handlar om vad du skulle göra om du var Pippi Långstrump-vilken färg skulle du måla rummet du sitter i? Hur långt ifrån lever du idag på en skala mellan 1-10 om 10 är Pippi Power livet?
  3. Passion: Reclaim your body- återta din inre kraft och rör dig och flytta på dig och gör saker annorlunda.
  4. självmedkänsla och självkänsla- behandla dig själv och andra som schyssta kompisar. Skryt i huvudet HÖGT om hur BRA du är!!
  5. kreativitet – hitta nya lösningar på gamla problem
  6. nätverk- ensam är inte stark, hitta 10 personer som kan hjälpa dig med ditt problem och be de 3 lämpligaste om hjälp.
  7. njutning: ge dig av från kaos och drama och njut av mat och din kropp och ditt liv!!!

och vill du meditera med mig och skryta i ditt huvud så välkommen till en kort meditation a la pippi power:) https://youtu.be/EvYTu9Enr9U

Lämna ett svar