Att bidra med det som vi kan var och en!
Mia och jag kan bidra med ett onlinestöd via Zoom för dig som är i riskgruppen ; övervikt/ fetma och/eller en ätstörning.
Vi vet att övervikt hänger ihop med hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes. Alla de riskfaktorerna känner vi till idag, och desto större risk är det att drababs hårdare av en Covid 19 infektion.
Ca 70 % av de som intensivvårdats har haft en övervikt och risk
för andnöd och andningsuppehåll är stor.

DU som är i denna SPECIELLA riskgruppen
– det är DIG vi vill stödja!

HUR: Genom att bjuda in till kostnadsfria samtal, om livstilskonpetenser, måltidsplanering, ätbeteene, kompensation, fysisk aktivitet och daglig rörelse. Din oro eller ångest, sömnproblem eller det du vill prata om just då.
– Eller varför inte önska förslag på en kraftfull andningsövning 🙂
Allt detta finns på Zoom. måndagar och torsdagar klockan 10 i April.

Värdar:
Mia Ånemyr är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott – Driver Livssstilsportalen miaanemyr.se & Sluta Banta – Börja Leva podcasten. Mycket av Mia´s arbete har varit inriktat på livsstilshälsa & hållbar planering, för individer som genomgått behandling mot fetma med Överviktskirurgisk behandling.

Karolina Palmberg:
Är utbildad beteendevetare med en Filosofie Magister i Kognitiv Psykologi. En professionell coach och arbetar enligt ICF etiska riktlinjer och kärnkompetenser och Yogalärare.
Ca 20 år har Karolina arbetat med Kognitiva Beteende Förändringar i kombination med beroendeterapi, självskadebeteende och förändringsarbete.
En expert på ätbeteende och livsstilhälsa. #ätstörningsexperten
Karolina är en uppskattad och efterfrågad föreläsare med utgångspunkt i metoden Tänkande miljöer med det självständiga tänkandet står i fokus.

Kostnad:
— Kostnadsfritt
Plats:
— Online via Zoom
Anmälan:
— info@miaanemyr.se
mejla din anmälan för länk senast 24 timmar innan.

Start


http://karolinapalmberg.se

Varmt välkommen med din anmälan . Vi ser fram emot att prata med dig på Måndagar & Torsdagar kl 10,00 på zoom.

Mia och Karolina

— Integritetspolicy / GDPR se www.miaanemyr.se

Written by: Karolina Palmberg

Leave A Reply:

No comments yet.