Idag vill jag flexa med att jag köpt ett par shorts.
– flexa = skryta/ tala om/ berätta

Inte jag….utan en tjej jag coachar…..

På 6 år har hon inte haft shorts på sommaren 😀

Detta är en *konsekvens* av kraftfull coaching.

Jag flexar oxå med att dela med mig av cool klienters glädje och uppnådda mål❤️ Inte för att jag ska få massa cred utan jag vill dela med mig om hopp och information om att det går att bli frisk och om du jobbar med mig så kan du också köpa shorts, bry dig mer om vad du själv tänker och tycker och mindre om vad andra säger.

Kraftfull coaching handlar inte om att du ska gå upp eller ner i vikt utan vi pratar om:

  • måltidsordning: om att äta tillräckligt MYCKET, inte tillräckligt lite.
  • Ditt nuvarande och framtida ätbeteende
  • självmedkänsla, självkänsla, och självförtreonde
  • tillit till dig själv och till mig och till andra.
  • micro-vanor och valet att ALLTID göra det viktigaste först.
  • köpa shorts och bada och äta glass på sommaren om du VILL det.
  • sluta bry dig om vad andra gör och gör mer av det du är bra på och vill göra mer av.

Mitt jobb är enkelt när poletten trillar ner och klienterna slutar att tro på sina egna ätstörda tankar och begränsande föreställningar, innan vi kommer dit är det ett utmanande och svårt jobb, inte omöjligt men det krävs mer av mig, att vara påläst om: hjärnans funktioner, hur yoga och mindfullness fungerar och hur jag ska förklara det så det går att applicera i vardagliga utmanande situationer. Att ACT är nykel till att friskna till, du väljer alltid och den varg du matar är den som växer. Att compassionfokuserade teori är hjälpsamt och att vara sin egna schyssta kompis är det som gäller i alla lägen , både i tanke, känsla och handling.

jag jobbar också med Pippi power och de 7 nycklarna som bas i min coaching, och att jag själv lever som jag lär, flexar lite när det är läge och skryter hej vilt om mina coola klienter och familjer och att jag har världens roligaste jobb.

Idag vill jag flexa med att jag köpt ett par shorts…..behöver jag säga att jag är stolt, glad och imponerad!!!

Lyllos mig!

Och om du eller någon du känner också vill jobba med mig så hör gärna av er! kram karolina 070-2260746.

Lämna ett svar