[row]
[col type=”6″]

E-terapi

E-terapi mot Sockerberoende är en unikt coachprogram framtaget av Heléne Nord & Olof Neergaard. Läs mer.

[/col]
[col type=”6″]

Behandlingsprogram

10 klientsamtal fördelat på 10 veckor via telefon/Skype, hemmaövningar, mindfulness övningar mellan samtalen och med tillgång till informationsfilmer.
[/col]

[col type=”6″][title type=”h3″]Min syn på sockerberoende och behandling[/title]Jag är utbildad beteendevetare med 12 års erfarenhet av den kliniska ätstörningsvården både i Sverige och utomlands. Certiferad coach med KBT -inriktning och ser sockerbereonde E-terapi behandlingen som ett komplement till traditionell ätstörningsvård. Sockerbereonde är ett allvarligt tillstånd och ska behandlas med beroendeterapi. [/col]

[col type=”6″][title type=”h3″]Vad säger andra[/title]Hur det är att bli coachad av mig i sockerberoende samtal -detta har mina klienter sagt![/col]

[col type=”6″][title type=”h3″]Vill du veta mer[/title] Kontakta mig![/col]