2 juni Dagens tråkigaste fråga. – vad ska vi äta idag?

https://youtu.be/9jENvgJa6uQ

Mörkertalet bland de med en ätstörning är stort (ca 200 000 personer i Sverige)  och det kan vara både skamfullt och stigatiserande att söka hjälp. Men #hjälpfinnstaden och hör av dig om du vill bolla någon fundering eller om du är orolig för någon i din närhet.

Den 2 juni uppmärksammas ätstörningar över hela världen. Ätstörningar är ett vitt begrepp som innefattar allt från att äta för lite till att äta för mycket, och en rad andra beteenden. Andelen barn med fetma har ökat i Sverige, och med detta också antalet föräldrar som nu står inför en ny utmaning, hur pratar man med barn om vikt utan att skambelägga?

#worldeatingsdisorderday2021 – Members of the eating disorder community, including affected individuals and their families, professionals, researchers, and policy makers, have united virtually to increase access to accurate information, eradicate myths and collectively advocate for resources and policy change.http://www.worldeatingdisordersday.org/

Jag uppmärksammar dagen med ett #facebooklivesamtal https://youtu.be/9jENvgJa6uQ med Mia Ånemyr – Entreprenören, författare och utbildad inom hälsa och hållbar livsstil.  Läs mer om Mia här: https://miaanemyr.se/

Mia och jag samtalar om hur vi genom våra olika kompenser inspirerar, utbildar och föreläser och coachar familjer och drabbade av ätstörningar och fetma och svarar på frågan vad ska vi äta idag ?
Ja det beror på svarar vi, och varför beror det på? Jo det beror på vem du är idag och vem du önskar vara om exempelvis 1 år.

Har du en ätstörning? Är du överviktig eller har en fetma ? Äter du inga mellanmål eller kompenserar du på annat sätt? När vi vet vad du önskar och vad du är idag, då kan vi svara på frågan….vad ska vi äta idag?

Idag på #worldeatingdisorderactionday erbjuder Mia och jag kostnadsfri konsultation och det samtalet bokar du via kontaktformulärer på våra hemsisdor:  https://miaanemyr.se/kontakt/ eller https://karolinapalmberg.se/kontakta-mig/

Så vad ska vi äta idag? Varför skapar det en sådan stress? Om du har en ätstörning eller en hetsätingsstörning eller en fetma utan att kompensera för matintag så behöver du ta reda på:  när och vad du ska äta med vem och varför och hur.

Vill du läsa mer? Läs här: 

Lämna ett svar