Det du fokuserar på växer och allt kommer bli bra, så börjar samtalet med Anna och mig en dag när jag undrar vad vi ska prata om på Facebooklive i gruppen Själslig rehabilitering.

https://www.facebook.com/groups/1377611099088962/

Lagen om attraktion är stark och viktig att känna till- det är som att ställa in sina tankar och känslor på rätt rekvens. En frekvens som en radiokanal och attrahera det som du vill ska komma till dig. Min goda vän säger att oroa sig är som att gunga i gungstol-fram och tillbaka och så är du kvar där du började. Att attrahera det du vill ha kan låta flummigt och rent av osant, men prova så får du se….vad behöver du just i ditt liv som kommer att underlätta för dig framöver? Anna önskade sig hjäp med sitt öga och hitta någon som kunde hjälpa henne att börja läka, hon hittade attraktionslagen och har nu som mantra att ”Allt kommer bli bra”

https://youtu.be/5IeK4wMRInY

Att attrahera det som du behöver är inte riktigt svårt och krångligt utan det svåra och krångliga tycker jag ligger i att fortsätta tro att det är möjligt och inte blanda bort det med en massa onödligt tvivel som hur skulle det gå till och näää det kommer aldrig att hända eller varför skulle det gå?

Grunden i attraktionslagen är tanke-känsla -handling att våga tänka en tanke och behålla känslan och utföra handlingar i värderad riktning är smart. Jag rekommenderar dig att prova!

Hur börjar jag att använda attraktionslagen?

  • tacksamhet för det jag redan har
  • acceptans att det är som det är just nu…men att jag kan påverka att attrahera in saker i mitt liv som jag vill ha.
  • skriva precisa önskningar så inte universum blir förrvirrad av att jag skickar motsatsa önskingar.
  • fråga inte HUR utan acceptera lösningen / resultatet.

Boktips på att läsa mera:

  • Attraktionslagen Författare: Esther och Jerry Hicks
  • Lev din dröm : lär dig bemästra attraktionslagen Författare: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

 

Written by: Karolina Palmberg

You may also like these posts

Leave A Reply:

No comments yet.