11000 nedladdningar av Omstartskalendern.

Hurra och grattis till oss och till dig som lyssnar.

En ide vi fick i december 2018 och som vi – jag & Mia Ånemyr och Annika Bergman sjösatte under jul och nyår 2018 för att ge ut ett avsnitt varje dag under januari 2019 så att du som söker en förändring enkelt lär känna oss och blir nyfiken på våra olika kompetenser och hur vi tillsammans kan jobba för att hitta hälsan!

Det är Coolt och mäktigt att 11 000 nedladdnigar har skett och jag är stolt glad och ödmjuk att en idé kan ta fart och form och nå till de som behöver det allra mest. Det är inga pekpinnar eller råd, rekommandationer utan podden är gjord från hjärtat och jag tror att den betyder mycket för många.

Du kan använda kalendern , genom att klicka och lyssna på valfritt avsnitt, haka inte upp dig på att det sägs specifika dagar utan

BÖRJA PÅ VILKEN DAG DU VILL- Gärna Idag!!!

Podden täcker in många olika områden där Mia, Annika och jag kompletterar varandra med våra olika kompetenser och tillsammans har vi 60 års erfarenhet av ämnet hälsa och friskvård-

bara det är imponerande eller hur?! 

Du lyssnar på korta avsnitt och får tillgång till alla kompetenser du behöver för att leva ett hållbart liv. Exempelvis: förändringstrappan, offerkoftan:) ACT, Compassion, Sockerberoende, vad vi äter och varför. rörelseglädje, fredagsfys och fredagsmys, vikthets och att ingen är sin vikt. Tid är pengar, attityder och påverkansgrupp och ett avsnitt om stigamatisering, skam och skuld, den viktiga sömnen och några avsnitt om vem är Mia Ånemyr och varför jobbar hon som hon gör och vad är hennes drivkrafter.

Mer om mia och kontaktuppgifter hittar du här: https://miaanemyr.se/kontakt/
Podden hittar du här: https://miaanemyr.se/podcast/ 

11000 nedladdningar av Omstartskalendern. hipp hipp hurra!!!

och söker du min hjälp så hör av dig på 070- 2260746 

och här kan du läsa mer om mig: http://karolinapalmberg.se/om-karolina/

och här om vad mina klienter säger: http://karolinapalmberg.se/sagt-om-karolina/

 

 

Written by: Karolina Palmberg

You may also like these posts
Så sjukt hälsosamt en text om ätstörning 2022

Leave A Reply:

No comments yet.