Om mig

Premium WordPress Themes

Karolina Palmberg 
Är utbildad beteendevetare med en Filosofie Magister i Kognitiv Psykologi. En professionell coach och arbetar enligt ICF etiska riktlinjer och kärnkompetenser. Karolina har praktiserat Kundaliniyoga sedan 2005 och sedan 2014 Diplomerad Kundaliniyogaoch meditationslärare enligt Yogi Bhajan. Under 19 år har Karolina arbetat med Kognitiva Beteende Förändringar i kombination med beroendeterapi, självskadebeteende och förändringsarbete.
En expert på ätbeteende och livsstilhälsa. Karolina spelar också Gong som ett komplement till yoga och meditationstillfällena. En kraftfull metod för förändring.
Karolina är en uppskattad och efterfrågad föreläsare med utgångspunkt i metoden Time to Think enligt Nancy Kleine, där den tänkande miljön och de 10 komponenterna samverkar.

Vem tar hjälp av Karolina

Välkommen om du har funderingar kring mat och beteende eller andra livsstilsfrågor eller vill arbeta med förändringsarbete av olika slag. Alla individer och alla diagnoser med anorexia, bulimi, övervikt/ fetma, sockerberoende är gravida och nyblivna mammor är välkomna. För mig är ingen individ eller fråga för lätt eller svår utan varje individ möts av ett professionellt förhållningssätt och varje problem löses utifrån personens egna drömmar och passioner. Även du utan diagnos är välkommen, det kan gälla karriär coaching, livsstilshälsa eller annat du funderar på!

Arbetssätt – metod

Hörnstenarna i mitt arbetssätt kan beskrivas utifrån att det svåra blir lätt, eget ansvar och att öva, prova, hitta alternativ, testa igen och att det ibland inte blir som vi tänkt men det blir bra ändå. Coachingen kartlägger styrkor och resurser och sätter tidsramar och fokus på målet. Jag hjälper dig och din familj med förändring av beteenderelaterade problem såsom; sockerberoende, kompensationsbeteenden, övervikt och fetma.

Styrelseuppdrag

  • Vice Ordförande i Svenska Kundaliniyogalärares Riksförbund (2015-2017) kundaliniyoga.nu
  • Sekreterare i ICF Sverige: sekreterare: icfsverige.se(2015-2017)

Certifieringar

Jag är certifierad Kundalini och meditationslärare, enligt Yogi Bhajan. Medlem i SKY-Sveriges Kundaliniyogalärares riksförbund.
Medlem ICF- Internationell Coach Federation, Sverige.
Certifierad ACC Coach enligt ICF: International coach federation Fokus: Att möta sina rädslor och våga ändå.

Utbildningar i urval:

• Yoga på stol enligt Willem Wittstam 2016
• Cold depression enligt Yogi Bhajan 2016.
• ACC – Associate Certifierad Coach,icfsverige.se 2013
• Motiverande samtal MI 2007.
• Acceptance and comittment theory. ACT: en coachmetod om att acceptera och välja
• Kundalini & Meditationslärare enligt Yogi Bhajan & Yogahuset 2014.
• Filosofie Magister, Beteendevetenskap Lunds Universitet 2001.

Övriga kurser

Jag har också yogakurser privat eller i grupp. Nybörjare & fortsättnings-grupper, barn och familjeyoga.
Jag utbildar vårdpersonal i gravidyoga och ätstörningar.