Coaching och ett 1a samtal

Jag erbjuder dig alltid ett 1a kostnadsfritt samtal.
Efter det kan du välja att boka in vad som passar dig och din familj. Det finns enskilda sessioner eller så kan du boka ett paket. Coaching sker just nu digitalt i det format som passar dig men kan även utföras fysiskt vid överenskommelse/behov.
för kontakt: http://karolinapalmberg.se/kontakta-mig/
Ring mig :  070 2260746 eller mejla: karolina@karolinapalmberg.se 

Handledning/ rådgivning

Handledning och bollplank och rådgivning till dig som professionellt jobbar inom vården eller som volontär i ideella föreningar. Hur du kan bemöta och stötta de du möter.

Föreläsningar & workshops

Jag håller ofta föreläsningar och workshops inom ämnen ätstörningar och självskadebeteende, självmedkänsla och självledarskap, motivation att göra en förändring och vidmakthålla den där grunden är Accepance and comittment theory (ACT). Hur hjärnan och kroppen fungerar vid svält och kompensation?
Mina föreläsningar kännetecknas av min förmåga att fånga publiken i medveten närvaro och göra det svåra och komplicerade enkelt genom på ett enkelt sätt förklara forskningen och litteraturen så du kan omsätta den i praktiken. Målet är att du som lyssnar tar med dig praktiska tankar som du kan använda för kraftfulla resultat.

Vårdutveckling

Stockholms Läns Landsting & Region Dalarna.